Službeni portal Ministarstva obrane Republike Hrvatske

O nama

Strategos je jedini znanstveni časopis koji pokriva znanstveno područje Vojno-obrambene i sigurnosno-obavještajne znanosti i umijeće. Redovito izlazi od 2017. godine za što su zaslužni svi dosadašnji i sadašnji glavni urednici i članovi uredništva koji nesebično ulažu napore u pripremu izdanja časopisa.
Zahvalnost ovim putem izražavamo i svim autorima radova koji su uložili trud i sve znanje, iskustvo, ekspertizu i kompetencije u znanstvena promišljanja oblikovana u radove koji su do sad objavljeni u časopisu Strategos.

Velika zahvalnost ide recenzentima koji su prihvatili recenzijskog zaduženja te vršili procjenu i ocjenu kvalitete stručnosti i znanstvenog  doprinosa autora u području vojno obrambenih i sigurnosnih znanosti

Izdavački proces časopisa Strategos zahtijeva znatan osobni angažman, rad, istraživanja i predanost svih uključenih u izdavački proces časopisa.

I na kraju, želimo se zahvaliti našim vanjskim suradnicima na doprinosu u vidu slanja članaka i prihvaćanju recenzijskog zaduženja te kolegama na HVU njihovoj potpori i suradnji, što nam je uvelike pomoglo u uspješnom dovršetku ovog projekta.