Službeni portal Ministarstva obrane Republike Hrvatske

O nama

Proces stvaranja časopisa Strategos je zahtijevao je ulaganje znatne količine rada, istraživanja i predanosti. Pokretanje časopisa bilo bi znatno teže da uredništvo nije imalo potporu mnogih izuzetnih pojedinaca. Stoga bismo htjeli izraziti našu veliku zahvalnost svima njima.

Zahvaljujemo se gospodinu dr. sc. Armanu Srbljinoviću, trenutno djelatniku Zagrebačkog sveučilišta, za sav njegov neprocjenjiv rad i trud za vrijeme inicijalne faze projekta. Kao član našeg tadašnjeg tima, gospodin Srbljinović je pomogao stvoriti većinu dokumentacije časopisa.

Također smo vrlo zahvalni gospodinu Mariu Werhasu, izvršnom uredniku časopisa Polemos i gospođi dr. sc. Senadi Šelo Šabić, glavnoj urednici časopisa Croatian International Relations Review, na njihovom nesebičnom angažmanu u vidu pružanja savjeta i dijeljenju iskustava za vrijeme faze uspostave uredništva i dizajniranja poslovnih procesa.

I na kraju, želimo se zahvaliti našim vanjskim suradnicima na doprinosu u vidu slanja članaka i prihvaćanju recenzijskog zaduženja te kolegama na HVU njihovoj potpori i suradnji, što nam je uvelike pomoglo u uspješnom dovršetku ovog projekta.